Vinst och förlust

Fick besked om två noveller jag skickade för några veckor sedan till veckotidning. Den novellen jag trodde minst på köptes 🙂 och den jag trodde mest på refuserades 🙁 Man vet verkligen aldrig vad som blir antaget.

Jag tänker inte att den novellen som blev refuserad är dåligt skriven. För några veckor sedan köptes en novell som refuserades från en annan tidning, min slutsats = den var aldrig dålig, hade bara inte tur hos den ena tidning.

En refusering kan bero på så många saker… Dom får in massor med noveller, kanske var den lik en annan? Kanske hade man redan fyllt upp med noveller för den årstiden (vår) som novellen utspelade sig på… Kanske hade man ingen illustration som passade (jag misstänker att man inte ritar till varje enskild novell utan har ”bild-bank”, men vad vet jag…) Hur som helst, varför blev jag bara glad i en sekund för den sålda novellen och deppar ihop totalt för den refuserad?

4 reaktioner på ”Vinst och förlust”

    1. Hej, jag vet. Har inte heller fått svar och snart har det gått ett år. Det ger ju ett nonchalant intryck, och man känner sig verkligen i underläge 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *