Vad händer?

Inte mycket. Jag har det senaste varit lite social (jodå, tänk att det händer) och ägnat mig åt familjen. Just nu vabbar jag 🙁 och sovit tre timmar i natt. Suck. Jag har inte orkat skriva på något. Inga noveller eller andra skrivprojekt. Det stör mig… Faktiskt som abstinens. Jag blir grinig och känner hur tiden bara går till annat och andra. När allt jag vill är att ha några själviska timmar för mig själv.

Men det är samtidigt bra träning för mig som annars är snabb, produktiv, effektiv och otålig. Livet kommer emellan och livet måste bestå av mer än skrivandet. Det är helt okej att inte skriva kreativt på 1,5 veckor. Helt okej (är i alla fall vad jag försöker intala mig själv samtidigt som den irriterande rastlösheten kryper i mig och säger helt andra saker).

Dessutom ska nog saker marinera och ”götta” till sig lite. Jag har i alla fall researchat lite om en sjukdom som en karaktär har i skräckmanuset ”Bussen” och researchen har gett mig uppslag till ett par nya scener och hur en viss person kanske kan ”råka” dö…

2 reaktioner på ”Vad händer?”

  1. Här händer inte mycket heller. Jobbet tar mycket tid. Har du några tips pånovelltävlingar som skulle passa mig. Känner att jag inte hänger med i svängarna.

    1. Nej, det är inte alltid det händer så mycket och det får väl vara okej 🙂 Jag har 4 kommande novelltävlingar jag funderar på att skicka bidrag till (beroende på inspiration och tid). Dessa är Emelie Kempe som har en tävling på tema ”sommarmystik” och senare hennes ”Jul igen, 2020” tävling. Jag kanske ger Sofi Poulsen novelltävling på tema ”klassiska sagor” ett försök och sedan skickar jag nog ett bidrag till förlaget Ekström och Garay, fri genre, 20 000–22 000 tecken. Du känner säkert redan till dessa tävlingar. Jag har oxå skymtat en och annan tävling på Facebook som jag inte minns nu för jag inte kommer bry mig om. Har för mig att Ariton har många tävlingar på gång? Men till dem skickar jag inga bidrag igen, de har för höga krav på sina deltagare (i alla fall för mig).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *