Söndags skrivpass

Idag har jag skrivit 3000 ord på manuset ”Drama i triangel”. Sammanlagt har jag skrivit 4 500 ord på manuset i helgen, samt en novell för en tävling på 4 700 ord. Är ganska nöjd med presterat antal ord.

Nu kanske jag verkar besatt av antal ord… och det är jag! Det är ett sätt att mäta hur produktiv jag är, eller inte är. Har alltid gillat att mäta resultat. När jag tränar skriver jag upp hur snabbt jag springer per kilometer (just nu är jag rätt kass) eller hur många armhävningar jag gör (just nu är jag rätt bra med årsbästa och personbästa: 60 stycken), antal dips och så vidare.

Jag gillar oxå att ha konkreta mål. I helgen tänkte jag skriva 5000 ord på manuset. Nådde inte riktigt dit, men nästan. Utan ett mål kanske jag bara hade skrivit tusen ord. I den takten blir inga böcker färdiga. Nu är jag typ halvvägs genom manuset. Det hade varit kul med ett första utkast klart till jul, men jag tror inte jag klarar det. Är lite trögare just nu… Vet inte vad det beror på. Om jag är lite mätt på skrivandet. Hoppas inte.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *