Sommarläsning

Läste nyligen boken ”Projekt Rosie” och det var verkligen en bok i min stil, mysig! Och rolig 🙂 Perfekt ”enkel” läsning på stranden.

Sedan började jag läsa ”Det vi glömde säga” och jag köpte boken enbart för det fina omslaget. Det är viktigt med omslag! Som redan konstaterats. Det är oxå en bok som verkligen passar mig, jag gillar Feelgood.

Vad läser ni andra på i sommar? Favoritgenre eller blandar?

4 reaktioner på ”Sommarläsning”

  1. Jag älskar sommarläsning! Speciellt nu när barnen är större och jag inte behöver springa efter dem hela tiden.

    ”Gudfadern”, ”Det sista kungadömet” och ”En yngre man” har jag redan läst. ”Ondskan” och ”Robinson Crusoe” står på listan.

    1. Skönt med barn att slippa springa efter. Min femåring är ganska ”självständig” och bebisen, ja, han ligger ju still i vagnen. I alla fall den här sommaren. Hehe. Värre blir det nästa. Härlig blandning böcker du ska läsa 🙂

  2. Mycket feel good och annat ”lättläst”. Har plöjt ett 20-tal böcker hittills i sommar, exempelvis serien om familjen kring La Stella: sommar och svek, Vinbär och vemod, Hallon och hat samt Lingon och lust. Ganska förutsägbara böcker men de är lite mysiga och sådär ”lagom”.
    Under det mörkare vinterhalvåret läser jag gärna ”tyngre” böcker och försöker utmana mig själv genom att läsa böcker i olika genre och på mer avancerat språk.

    1. Oj, det var inte dåligt att redan ha läst över 20 böcker! Jag är imponerad 🙂 Jag tycker oxå om mysiga och lite ”lagom” böcker 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.