Skrivtid

Nu har jag så mycket skrivtid att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv 🙂 Hehe.

Har precis vinkat av maken och dottern som åker till farmor och farfar. Jag stannar hemma och jobbar 🙂 På grund av plugg har jag inte skrivit kreativt på länge, men nu är slutexaminationen inlämnad, kurslitteraturen tillbaka på stadsbiblioteket och HELA dagen i dag är MIN! Fri att använda som jag vill 🙂 Imorgon jobbar jag halvdag på ”riktiga” jobbet sedan är tiden min igen.

Min att skriva-lista:

1, Ett utkast på lång novell för novelltävlingen på tema Dystopi Romance.

2, Påbörja redigeringen av manus ”Drama i triangel” efter all feedback från testläsare.

3, Bonus om jag kan komma nåt att skriva till Året Runt (men det kommer jag inte hinna, men ambitionen är alltid hög för vad jag ska hinna med).

4 reaktioner på ”Skrivtid”

  1. Har du skickat in bidrag till Everlasting publisher. Den tävlingen har deadline i september tror jag. Opulens har en tävling med deadline 16 juni. Har du skickat in till ”Tabu”. Där är deadline framflyttat till 16 juni.

    1. Hej. Jag har inget skrivit nåt bidrag till Everlastning och vet inte om jag kommer göra det heller. Vill sitta med mina manus och jobba i sommar så jag år se… Opulens kommer jag inte skicka bidrag till, men tabu skickade jag till för där hade jag en annan novell som passade så den var typ redan klar. Att dom flyttar fram datumet måste bero på att dom inte fått tillräckligt många bidrag (och som håller måttet)… så där kanske man har stor chans 🙂

      1. Ja antologin på Temat Tabu kan rymma upp till 40 noveller. Hela 40 personer får chans att vara med. Jag tror inte att de får in lika många noveller som de fick till Folktro. Där var det 130 bidrag som skickades in om jag inte minns fel. Everlasting och Opulens tar bara in 8-10 bidrag så där är konkurrensen mycket hård. Det finns en tävling på docktema om man gillar det. Den har deadline runt 1 juli. Jag ska ta lite ledigt från skrivandet i sommar. Jag behöver vila huvudet lite. Det har varit en tuff termin i skolan.

        1. Det är väl klokt att ta lite ledigt. Känner jag oxå att jag behöver semester. Våren har varit mycket intensiv för mig med, med skrivande samt kursen jag läst + jobb. Det jag vill göra i sommar är att ta tag i mina manus, för egentligen är det böcker jag vill skriva, så jag får lugna mig lite med noveller… hehe. tiden räcker ju inte för allt, hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *