Skapa skrivlust

Jag och familjen har varit bortrest i några dagar och jag har inte haft möjlighet att skriva. Då har jag såklart passat på att läsa en del och stannat upp och känt på gräset 🙂

När jag chillade ute med bok och bebis på filt kom jag på mig själv med att sluta ögonen i solen och längta efter hösten och att få börja jobba! Det har ALDRIG hänt innan. Men det är inte mitt ”riktiga” jobb jag längtar efter (dit ska jag inte förrän mars 2021 då jag är fortsatt föräldraledig), Nej, det jag längtar till är att börja jobba med manuset ”Drama i triangel”. Redaktör är bokad i oktober och dessförinnan har jag en del ändringar och en genomskrivning att göra. Om jag fick jobba med skrivandet skulle jag typ aldrig känna behov av semester eller behöva gå i pension, det vore en väldigt givande tillvaro.

Det finns en vinst med att vara ifrån datorn under några dagar – det skapar skrivlust! Hela min mobils anteckningsfunktion och full med anteckningar och kom-ihåg-den-här-repliken och så vidare. Att inte bara ösa text ur mig utan oxå backa och reflektera är bra, det fördjupar texten. Dessutom är jag så sugen på att få skriva, nu när jag inte kunnat 🙂 Jag ska försöka bli klar med ”Bussen” för första testläsaren och sedan vill jag börja skriva på min nya bokidé 🙂 Just det, ska ju oxå jobba med ”Drama i triangel” och lite noveller. Jaja, tiden är alltid för snål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *