positiv refus

Tänk att det finns något som ”positiv refusering” ! I fredags fick jag detta besked i inkorgen, gällande en novelltävling jag deltagit i:

”Hej! Vilken succé det blev när vi uppmanade er läsare att skicka in era noveller till kulturredaktionen. Nu har vi utsett vinnaren som blev en skröna om en röd kamera av Håkan Klang. Men det finns fler vinnare, vi vill ta tillvara på den textskatt som kommit in och publicera alla noveller i bokform. Böckerna kommer att publiceras som e-böcker på våra sajter. Nu är min fråga, vill du vara med? Att Mittmedia får rättighet att publicera din novell utan kostnad (du äger den så klart fortfarande). Det skulle göra mig väldigt glad. I så fall, svara på detta mail, vi vill ha din novell igen, gärna i wordformat, ditt namn och var du hör hemma. Jag vill gärna ha ditt svar så fort som möjligt så att vi kan sätta igång med redigeringen av böckerna.”

För att vara en refusering, eller förlust, får jag säga att det är den mest positiva förlusten jag hittills erfarit 🙂 Jag vet att ovanstående mejl inte var riktat till mig personligen, utan är ett massmejl som gått ut till alla som deltagit i tävlingen (så jag smickrar inte mig själv allt för mycket) och än så länge har jag inte sett mitt bidrag i e-bok, men ändå. Kul

 

2 reaktioner på ”positiv refus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *