och så var de 8 kvar

Den här veckan har det ramlat in 3 refuseringar av manus jag kallas ”Änkan”. Sammanlagt har ”Änkan” blivit refuserad av 10 förlag. Det går fort att krympa drömmen. Suck. Men jag har 8 förlag kvar som inte refuserat mig.

Funderar på efter hur många refuseringar jag ska ge upp och fatta vinken, att jag inte kan skriva böcker. Vid 100? Snart är jag faktiskt där… Eller 200? Eller tusen? Kanske aldrig. Eller så är gränsen nådd nu. Känns inte så kul att skriva på nya manus. Väldigt opepp nu, i fall någon missade min sinnesstämning.. hehe.

4 reaktioner på ”och så var de 8 kvar”

  1. Du kanske ska satsa på att ge ut boken själv. Själv hankar jag mig fram med olika novelltävlingar. Men suget är inte lika starkt längre. Man måste prioritera. Det går inte att delta i varje tävling som annonseras ut. Vem vet, snart är kanske marknaden mätt på antologier.

    1. Har funderingar på att ge ut boken själv, men rädd att det inte kommer vara tillräckligt bra. Ett förlag är ju liksom en slags kvalitésstämpling… många proffs som jobbat med manuset innan det går till tryck. Skulle jag ändå ge ut själv vill jag köpa lektör, redaktör, korrektur och ett proffs om gör omslag. Jag har räknat med ca 50 tusen kronor för dessa professionella tjänster + själva utgivningen. Pengar jag inte har just nu. Men, men, med tiden kanske det faktiskt får bli att jag ger ut själv.

  2. David Markson fick 52,(!), refuseringar på ”Wittgensteins misstress” som senare blivit ansedd som spjutspetsen av experimentell skönlitteratur. Så kämpa på! Vi har varit med i samma antologier några gånger, tittar in här och kollar hur det går med jämna mellanrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *