Och nu då?

Eftersom jag och senaste manus har en paus från varandra börjar jag genast tänka på vad jag ska skriva på här näst. VAD? Jag har ju så mycket att välja på! Flera feelgood-idéer, en julroman som hatisk syskonkärlek och brinnande julgranar.

Flera novellidéer ligger på hög. Några riktigt otäcka oxå 🙂

Jag vill nog brodera ut min längsta novell, en dystopi på drygt 20 000 ord till en roman. För den är sååå bra! Och har potential att bli mer.

Men jag vill oxå skriva på en psykologisk relationsroman, kallad ”Städerskan” nu på idéstadiet.

Vad ska jag ta tag i?

Jag vet att jag måste redigera i det manus som tidigare hette ”Drama i triangel”, för det finns deadline på den till förlagets redaktör. Men jag måste ha något annat emellan…

Jag ska ta ett par dagar och reflektera och känna efter vad jag är sugen på. För det är ändå en tid jag och texten ska spendera tillsammans…

Kanske behöver jag något annat än feelgood. Kanske. De senaste två manusen har varit i den genren … För precis som när jag läst för mycket inom genren behöver jag blanda in med lite otäckare/spännande böcker. Kanske samma sak med skrivandet.

Jag vet ju oxå planeringen för vilka böcker jag ska ut med nästa år, 2022. Så frågan är. Vad för bok vill jag ska få komma ut efter feelgood-romanen hösten 2022? OM jag nu välsignas med fler bokavtal, det ska inte tas för givet!

Måste tänka på det här 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.