Min skrivhörna

Jag vill beskriva hur jag, från mitt exklusiva designskrivbord (och inte begagnade loppisfynd), ser ut över öppna vyer (och inte in i en vägg). Följer årtidsväxlingarna. Inspirerad av vita nyanser i det snötäcke som lagt sig och kanske stannar till jul. Lyfter jag blicken ytterligare ser jag bergstoppar i horisonten och mäktiga väderfenomen. Omgiven av kreativ energi och tystnad. En stringhylla täcker ena väggen med böcker, skrivhandböcker och annat viktigt. Allt möblerat enligt Feng Shui.

img_1172min skrivhörna.

Nä, nu dagdrömmer jag och hittar på igen.  När jag skriver detta är dammsugaren ettrig och på gång. Familjen springer in och ut från ”mitt rum”. Det ska tydligen vara bra mental träning att koncentrera sig trots oljud och stimmig bakgrund. Och jag får öva mycket.

Hur har andra lyckats ordna sina skrivhörnor? Eller sitter man på andra platser och skriver? Som på caféer eller biblioteket? Nu är dammsugaren vid mina fötter och jag lyfter dem utan att ta blicken från datorn. Jag fortsätter skriva… men det är svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.