lek och läs

Dagen har spenderats på Leos lekland till min dotters stora glädje 🙂

och när jag inte kan skriva så försöker jag läsa… lite grann.. och lite okoncentrerat, men det funkar ändå för så här är det i småbarnsåren.

Fick frågan av en kollega för inte länge sedan: Hur hinner du läsa så mycket? Själv tycker jag inte alls att jag läser så mycket, men hur som helst så svarade jag: att det är något jag bestämmer mig för och bokar in, typ såhär: ikväll ska jag läsa mellan kl: 20.00 – 21.00 och skita i TV:n och hinna läsa innan jag somnar för natten (jag är så lite kvällsmänniska man kan bli) och jag vet att inte underskatta en kvart. Idag har jag läst ungefär fem kvartar på Leos lekland, det är faktiskt över en timmas lästid. För om jag ska läsa (och skriva kreativt) när jag har fyra timmar ostört till övers skulle jag läsa/skriva två helger om året.

Som sagt, under mina kvartar på Leos lekland, läste jag: Brunstkalendern, av Emma Hamberg (älskar henne som författare sedan innan) som e-bok i telefonen via Storytel, tänk så smidigt det ändå är med e-bok i telefonen när man är iväg!

Att jag läser just den boken beror på senaste träffen med bokcirkeln jag skapat, drog Chicklit som genre att läsa och vi gemensamt bestämde oss för Emma Hamberg.

Vad läser du? och varför?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *