läsa

I födelsedagspresent (lite i förskott) fick jag en hotellnatt av maken och barnvakt lördag till söndag 🙂 Underbart skönt med en dag på stan, shopping, god mat, bubblig dricka och bio och en lugn morgon/förmiddag med hotellfrukost och läsning.

Den här boken har jag läst i hur länge som helst, blir aldrig klar. Inte för att den är dålig, tvärtom, men plugget tar så mycket tid och energi just nu att så mycket annan nöjesläsning inte blir av. Utöver den här boken läser jag Frankenstein som oxå ska analyseras.

Vad läser du?

7 reaktioner på ”läsa”

 1. Härligt med en hotellnatt. I vilken stad avnjöts den. Just nu läser jag inget speciellt. Måste läsa Everlasting Publishers antologi. Jag köpte den och flera andra böcker till jul. Just nu väntar jag på svar från diverse novelltävlingar. Bland annat Everlasting Publisher. Har du skickat iväg något bidrag till nästa Jul igen.

  1. Hej, det var i Jönköping, i ”min” egen stad… hehe. Det var själva barnfriheten som mer var presenten, än att utforska en annan stad. Väntar oxå spänt på svar från Everlastings novelltävling. Jag blev så himla nöjd med mitt bidrag dit, men konkurrensen är ju så stor. Jag känner inte till att det är någon ny novelltävling för Jul igen, ? Var hittar jag den tävlingen?

  1. Hittade novelltävlingen… hehe. Det blir tajt deadline för mig… Hmm. Men blir ju sugen på att skicka ett bidrag.

   1. Ja just Jul igen var mitt debut så jag vill gärna göra ett nytt försök. Men nu finns det nog inga fler tävlingar att ta itu med. Så nu får man väl skriva bara för skojs skull om andan faller på.

    1. Jul igen, var oxå min debut 🙂 Och just nu sitter jag och knopar på en novell i alla fall… hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.