Kreativ igen.

Min kreativa svacka är över. Idag har jag redigerat i manuset ”Drama i triangel” vilket är sista (och hundrade gången) innan jag skickar till förlag, vilket jag hoppas kunna göra nån gång i april. Jag har skrivit en kortnovell på en sida och påbörjat en ny novell inom genre fantasy.

Det känns riktigt skönt att skriva och komma på nytt igen. Den nya novellen går riktigt lätt att skriva, men jag hann bara drygt två sidor innan en viss liten människa vaknade. Det gör inget att pausa, jag vet hur jag ska fortsätta skriva 🙂 Den här novellen kommer lätt till mig och förhoppningsvis går det bra för den i tävlingen jag tänkt skicka den till.

Bebisen får följa med på ”jobbet” 🙂

Det kommer dröja länge till jag har flera timmar, heldagar, att ägna åt skrivandet. Då får man ta en kvart här och där, och vara riktigt glad för en timma eller två när bebisen sover. Det känns viktigt att jag ändå fortsätter med det kreativa och inte tar ett helt år uppehåll. Dels skulle jag bli olycklig och grinig och dels är jag rädd att ”tappa kontakten” med det kreativa, så det är bara köra på i anpassad fart.

3 reaktioner på ”Kreativ igen.”

  1. Hej
    Har jag missat något. Du skrev att du håller på med en novell till en tävling med temat fantasy? Vilken undrar genast jag. Själv fick jag ett besked från den loilla tidningen att de publicerar en novell framåt sommaren. Alltid något.

    1. Jag har börjat skriva på en novell för kommande novelltävling ”Jul igen”. Jag har fattat det som att Emelie Kempe kommer ha en sådan tävling snart igen, men tror inte att någon info kommit ut än. Men jag passar på att skriva när jag har lite tid över här och där 🙂 Grattis till din antagna novell, kul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *