Inte helt refuserad!

Den 2 april skickade jag in ”Drama i triangel” till flertalet förlag. Första svaret kom på mejlen idag (ibland går det fort). Och det var inte en refus. Men inte en traditionell antagning heller. Så vad var det då?

Mejlet var från Idus förlag (traditionellt) och svaret från deras VD lät följande: ”Tack för förtroendet att få läsa ditt manus. Det är bra och välskrivet. Det var väldigt svårt att lägga ifrån sig! Vi har valt att lägga denna genren på Visto förlag så där skulle vi gärna vilja erbjuda dig utgivning.” och så vidare….

Visto förlag är ett hybrid förlag och på hemsidan står att läsa följande (jag fick kolla upp detta lite då jag inte ens skickat till dem): ”Visto förlag ger ut böcker som vi bedömer har hög kvalité och engagerade författare.” Och: ”Vi ger inte ut alla böcker utan bedömer alla manus och väljer ut de som har hög kvalité och som vi tror på.”

Jag måste smälta detta lite. Blir såklart otroligt glad! 🙂 Det pirrar inombords när jag tänker på att ”Drama i triangel” kanske faktiskt får bli en riktig bok istället för att förbli ett word dokument. Tusen frågor dyker upp som jag måste ta med Visto innan jag går vidare. Dessutom har jag inte hört från andra förlag än så jag kommer vilja vänta och se vad som händer där först, innan jag bestämmer mig. Jag vet inte summan än, men förstår att (eftersom det är hybrid) så handlar det om en del pengar jag kanske inte har.

Men jag blev typ inte helt refuserad! Bara det kräver ju att firas 🙂

Skål på er!

6 reaktioner på ”Inte helt refuserad!”

  1. Jag beundrar ditt tålamod och hoppas du får boken utgiven. Jag vet inte om jag skulle orka skriva en hel bok eller så är det så att novellformen passar just mig. Varken du eller jag hade tur i Drop a story men ändå roligt att komma på finalplats. Jag har deltagit i apriltävlingen men vet inte om det blir några fler där.

    1. Du skulle säkert orka skriva en bok. Hur käkar man en elefant? En bit i taget 🙂 Det var inte så viktigt att vinna Drop a story, för mig är det så roligt att bli publicerad och det blev jag ju utan att vinna 🙂 Jag skickade oxå ett litet bidrag i deras apriltävling, heja oss 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.