Förlust

Igår kväll besked om förlust i en novelltävlingen som jag verkligen hoppades på. Älskade temat: Paranormal romance. Nu vet jag att romance som genre har tydliga regler jag inte riktigt följde, men jag blev ändå så supernöjd med mitt bidrag… men det räckte inte hela vägen 🙁

Vid sånna här besked överväger jag alltid i ett par dagar av depp att inte ställa upp i fler novelltävlingar. Den skrivtiden kan jag lägga på något bokmanus istället.

Hittills i år har det gått riktigt dåligt med novelltävlingar. ”Bara” varit en av vinnarna i en tävling och typ förlorat 3 stycken. Förlusterna är alltid som värst där jag känner att mitt bidrag var bra och starkt.

Men sedan glömmer jag detta och ställer upp i någon ny novelltävling längre fram i alla fall för jag kan inte låta bli.

6 reaktioner på ”Förlust”

  1. Ja ibland undrar jag varför jag utsätter mig för det här. Anledningen är att jag tycker om att skriva. Jag deltog även i Marwas tävling och där får vi vänta tills 31 maj. Vet inte hur många bidrag Seraf fick in men Marwa fick tydligen 77 bidrag.

    1. Marwa hoppas jag verkligen jättemycket på, men blir säkert bara besviken 🙁 Nä, varför gör man såhär mot sig själv? Men av erfarenhet vet jag ju att detta deppiga går över och segrarna blir så mycket bättre tack vare de tidigare förlusterna så det är bara att ta nya tag. Men inte nu. Nu är jag depp.

    1. Men kul, för det lärorikt som tusan 🙂 Jag brukar tycka det är motigt att få tillbaka manus efter lektör, men det är så lärorikt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.