Författarens tack

Jag sitter idag och skriver på Författarens Tack. Det gäller manuset som ska bli min debut till våren 2022.

När jag började skriva 2015 har jag drömt om det här. Att få skriva Författarens tack. För det är inget som behövs skickas med manus när det går till förlag, och efterföljande refuseringar … hehe (ja, vi får dem alla).

Däremot har jag skrivit på Författarens tack till olika manus ibland bara för att det varit kul. För att få känna den där känslan att det kanske ändå kommer få bli verklighet, den där författardrömmen.

Och nu sitter jag här och skriver ett TACK på riktigt. På riktigt! Det ska få bli bok. En jättefin bok 🙂 Jag är så stolt 🙂 Fick här om dagen se säljmaterialet från förlaget och började nästan grina av stolthet. Herregud, är det där jag? Är det där min text, min bok? Sjukt overkligt.

Men tillbaka till det där tacket. Jag brukar faktiskt läsa författares tack, men jag vet att kanske inte alla gör det. Antagligen bara för att jag själv skriver och aspirerar till författare. Men jag vet att jag gillar de Tack som ger något mer än att bara rapa upp personer som hjälpt till. Det är kul med någon personlig anknytning till själva boken oxå, eller något. Ja, vi får se. Jag skissar vidare på mitt tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *