Flödar

Jag med familjen har varit hos mina föräldrar några dagar och jag har inte haft dator. Och det är självklart då det händer. Värsta bästa novellidén till nedanstående tävling (Panda Stories). En riktigt bra (hoppas jag, har ju inte skrivit den än) spökhistoria. Nu vet jag ju inte vilken genre man föredrar och temat är ju öppen för tolkning.

Det är inte allt för sällan jag får idéer när jag åker bil. Jag kör ju ogärna och sitta bak och betrakta omgivningar får saker att hända i skallen. Sist gång (i julas) jag fick en idé i bilen gick det ju bra, novellen ”Nattens öga” blev utvald till den antologin.

Önskar bara att jag kunde börja skriva direkt när det flödar. Då tror jag mycket mer skulle ”komma ut”. För det händer något vid tangentbordet. I bilen får jag nöja mig med att fånga idén i mobilens anteckningsfunktion och hoppas jag får igång flödet när jag väl har dator och tid.

Det flödar oxå med småidéer till boken jag skriver på. Har många mobilanteckningar nu att skriva ordning på 🙂 Synd att jag inte riktigt har tiden. Bebisen sover nu och stora tjejen ser på Youtube! Usch, jag vet. Det är hemskt … hehe. Men tänkte få mig en kvart nu vid datorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *