en säljtext

Istället för novellskrivande blev det nu att skriva på en slags ”säljtext” inför det nya bokprojekt jag påbörjat lite (eller ganska mycket) vid sidan om allt. Det är ”min” lektör som tycker om bokidén, som är självupplevd, och jag fick precis mejl av henne om ett visst intresse av boken. KANSKE. Mycket, mycket kanske. Det är inget förlag eller så, men det finns KANSKE en möjlighet att få hjälp med redigering och lektörsläsning och sånt utan kostnad (genom ett projekt), om man nu tror på min idé och vill satsa 🙂 Så nu skriver jag ihop lite av en ”säljtext” som lektören kan visa upp så får dom som bestämmer (tänker jag) en känsla för mitt språk och bokens innehåll. Och jag känner mig mycket proffsig själv just nu, om jag får säga så 🙂

Även om det inte blir något, så kommer jag ändå ge ut boken själv (hoppas jag i alla fall), och det betyder ändå så otroligt mycket att någon (min lektör) tror så mycket på idén att hon åtminstone försöker snacka om den. Att min syrra eller make tror på idén är oxå kul, men gills inte lika mycket som att en professionell person gör det 🙂 Det är hela grejen just nu för mig. Att någon tror.

6 reaktioner på ”en säljtext”

    1. Hej, jag blev inte uttagen till ”Lycka” 🙁 Vilket jag visserligen inte räknat med (jag skrev en saga, och kände inte att det blev ”rätt”) men det är ändå deppigt en stund vid ett negativt besked. Med efter en kvart var jag igång igen 🙂 Så många roliga tävlingar nu 🙂 Och superstort grattis till att du fick vara med i Lycka!

      1. Jag har inte lyckats få ihop något till Everlasting men skam den som ger sig. Jag väntar med spänning på besked från Folktro. Det är vi nog många som gör. Jag väntar också på besked från Novelltävlingen med tema historiska dräkter. Satsar du på Tusen och en mstt?

        1. Jag älskade mitt bidrag jag skickade till Everlasting så jag har höga förhoppningar, MEN dom ska ha så få bidrag så konkurrensen är så stor… Och Folktro hoppas jag ju oxå på, precis som du och många. Historiska dräkter och Tusen och en natt, skippade jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *