Det tar sig

Nu har verkligen piskan åkt fram. Efter träffen med lektören den 2 januari och de deadline vi satte upp så har jag verkligen att göra i vår så går det inte att slösa med dagarna.

Jag måste skriva.

Manuset ”Drama i triangel” börjar ta sig. Igår skrev jag två tusen ord, idag lika många. Nu är jag över 40 tusen ord in i manuset och det har varit sann glädje att skriva i helgen. Nu befinner jag mig nämligen i slutet av manuset där det roligaste kommer. Alla tre huvudpersoner befinner sig i samma rum. En är jävligt förbannad (skulle kunna benämnas mordiskt förbannad). Den andra är livrädd och den tredje är förvirrad och konflikträdd. Jag roas och njuter av varje stycke. Det ska bli så intressant och se de här tre människorna krocka.  

Min man frågade mig om det var ett lyckligt slut i ovan nämnda manus. Jag gillar lyckliga slut, men fick tänkta till lite för spontant så ville jag svara ”ja, självklart”. Men. ”Nä, så lyckligt kan jag nog inte påstå att just den här berättelsen slutar. ” Det går ju inte bra för alla inblandade om man säger så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.