Deadline

Idag är det deadline för att skicka in manuset ”Hämnd, älskade hämnd” till förlaget. Jag var klar tidigare i veckan … Men i fredags så började jag på sidan 1 igen med att skriva igenom manuset. Det är typ femte gången jag går igenom texten sedan i julas! Nu går ögonen i kors. Jag är drygt halvvägs (200 sidor manus), men då det är deadline idag så kommer jag inte hinna klart. Egentligen är jag ju ”klar”. Eller klar, och klar. Vem fan blir klar med ett manus liksom? Jag kan tydligen sitta hur mycket som helst med den här texten, så nervös över att den ska ut bland folk och kunna läsas av andra. Det gör mig så nervös att jag inte vågar släppa ifrån mig texten, men nu är det som sagt deadline idag. Och faktiskt inte det sista jag ser av manuset. Förläggaren ska titta på det och återkomma. Jag får fler chanser 🙂

Ändå är det helt otroligt att det fortfarande går att peta i texten, att jag fortfarande hittar småfel. Kan ändra en mening, eller ett helt stycke, till det bättre.

Samtidigt. Det ska bli skönt att släppa texten. Är så trött på den. Blä. Ska ta några dagar ledigt och ägna mig åt praktiska saker, inget skrivande. Hehe. Ja, det kan jag ju få tro i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *