Dålig måndag

Första arbetsdagen, sådär lagom trist, tänker direkt att jag kanske skulle söka annat jobb. Hur som helst, ännu tristare besked på privata mejlen nu. Mitt bidrag till  novelltävlingen på tema FIKA, Ariton Förlag, gick inte vidare… Jag blir så ledsen. Det är ju inte sunt det här, varför utsätter jag mig för detta?

Skulle kanske skita i alla j*vla tävlingar och fokusera på mina manus jag vill skriva. Att publicera en bok är egentligen den stora drömmen.

Mitt förlorade bidrag kommer jag skicka till Året Runt då den novellen skulle kunna passa där, men vet inte. Värt ett försök, istället för att begrava novellen (som var riktigt bra).

4 reaktioner på ”Dålig måndag”

 1. Hej
  Var inte ledsen för det . Jag och en annan skrivarkompis kom heller inte med. Fasiken så snabbt de läst. Glädjeboken hade deadline i juni och där har jag inte hört ett dugg. Jag gillade min novell till Fikastunden. Det är bara att bita ihop och skriva mer. Ha en bra dag. Kram Monkan

  1. Jag mejlade tillbaka och frågade om Glädjeboken, besked där får man runt den 8/8, men har föga förhoppningar 🙁

   1. Jag hoppas ha mer chans där men man vet aldrig. Jag skrev en personlig berättelse. Jag tror de ska ha fler skrivprojekt i höst så det kommer fler chanser.

    1. Fast just med Ariton har jag ingen tur alls, försökt en gång tidigare på tema fika, gick inte då heller. Jag verkar inte riktigt pricka in vad dom söker… Låter jätteintressant med personlig berättelse. Jag läser ju din blogg ibland och du verkar har tur med att få personliga berättelser publicerade 🙂 Men nu ska jag rycka upp mig och sluta sura som en dålig förlorare… hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *