Om mig

Vem är Annah Oj? Det vet jag inte riktigt själv, men jag hoppas att hon en dag kan titulera sig som publicerad författare (just författare är jag redan. Det känns så. Inom mig. Men så får jag inte definieras enligt Sveriges författarförbund).

Min födelse var inte året 1985 största händelse. Även om det säkert var så för både mig själv och min mamma, men även för pappa också förstås. Det var också året då Sverige vann världsmästerskap i bandy. Gunde Svan tog VM guld på 50 km och 30 km längskidåkning (och du som vare sig kan åka vare sig skidor eller skridskor eller har bollsinne, invänder ni! Ja, ni har så rätt,  men vi går vidare) På bio har Mitt liv som hund och Tillbaka till framtiden biopremiär. Paulo Coelho börjar skriva på sin bästsäljande bok Alkemisten (nej, okej, det hittade jag bara på… men boken är en av mina favoriter och publicerades 1988 så det är inte omöjligt).

Jag skriver i mitt yrke, skriver på fritiden och läser däremellan. Annars är jag som alla andra i den här delen av världen. Försöker äta hälsosamt, få till veckans träningspass, se på mindre tv och vara närvarande i kvalitetstid med familjen.

Älskar new age-inspirerade böcker och självhjälpsböcker lite sådär i smyg för att inte tala om citat. Kloka, filosofiska, spirituella citat. På mitt kontors anslagstavla sitter favoritcitat för stunden: Tänk om livet blir precis som du har tänkt dig, vad har du då tänkt dig?