Mina böcker

Jag har hittills skrivit elva bokmanus och de nedanstående hoppas jag verkligen ska få bli riktiga böcker och hitta hem till läsares bokhyllor 🙂

Sjuttioåtta slag i minuten, handlar om en ung kvinnas personliga utvecklingsresa och om brännande kärlek med djupa konflikter. Den psykologiska undertonen och samspelet, eller brist på sådant, mellan romanfigurerna bidrar till stundvis krypande spänning. Ett samtida relationsdrama med ett sällsynt spännande slut. Planerad utgivning våren 2022 med Ordberoende förlag.

Älska, hämnas, all in. En skuldsatt pokerspelare, en nybliven änka med mer än bara pengar i sitt bagage, och en hämndlysten maffiaboss möts på Mallorca i ett spel på liv och död. Planerad digital utgivning (e-bok och ljudbok) sommaren 2022, Ordberoende förlag.

Mitt liv är bra som det är, tack. En bedragen flickvän söker upp sambons älskarinna och finner fler sanningar än väntat, inte minst om sig själv. En feelgood om de lögner vi intalar oss själva och resan mot sanning. Planerad utgivning hösten 2022 med Ordberoende förlag.

När du ska dö, är i det yttre en skräckroman som driver läsaren att vända blad, men under ytan utspelar sig samtidigt ett djupare psykologiskt relationsdrama. Historien är placerad i en vanlig verklighet av tonårsliv och relationer för både hög igenkänning och gastkramande mystik. Från 15 år +.