VINST!!!

Fick följande mejl från Ordberoende Förlag:

Kära novellist!

Juryn har sammanträtt och valt ut ditt bidrag till #älskanoveller – nyanser av passion!

Det var längesen jag blev så glad, hoppade upp och ner och tjöt av glädje, skrämde samtidigt slag på katten. På grund av den senare tidens ”nederlag” såsom förlorade novelltävlingar, refuserade noveller från veckotidning, tröghet i skrivandet behövde jag verkligen en vinst, en uppmuntran, och nu kom den 🙂 Vilket oxå gör vinsten så mycket roligare, så mycket mer intensiv.

Just den här novelltävlingen trodde jag faktiskt att jag skulle vinna, jag visste att mitt bidrag skulle bli en av vinnarna, jättekaxigt, jag vet, men det var en stark känsla i mig. Så jag funderade mycket på om jag ens skulle skicka mitt bidrag… dels för att det är snusk (mamma, läs inte den novellen, inte mormor heller…) dels för att det kostar pengar att vara med, runt två tusen kronor, har jag för mig att jag räknade på. Men så tänkte jag att det är ett riktigt förlag, en riktig bok, det är värt pengarna.

Tiden gick, så som den brukar, och jag trodde att min magkänsla lurat mig. Jag vann nog inte, för så här lång tid ska det inte ta. Men mitt bidrag kommer alltså ut i en antologi i november någon gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *