Vad händer nu?

Det första som ska göras i samband med att mitt manus ”Älska, hämnas, all in” (tidigare kallat ”Änkan”) blev antaget av förlag är att senast mitten av december plocka fram något som kallas ”insäljsmaterial”. Det är en typ av infoblad med lite kort fakta om mig, bild på mig, bild på hur boken kommer se ut (kul med omslag!) och titel (vi måste bestämma titel snart!) och en sammanfattning av bokens handling. Detta ska förlaget skicka ut till bokhandlar och bibliotek, och sedan minns jag inte om det var något mer ställe. Jag vet i alla fall vad jag ska börja med att göra och sedan väntar jag på att få tillbaka manuset från lektör – för en första bearbetning.

Annars sitter jag nu och petar i manuset ”Drama i triangel” och jag stundvis hatar det! Blä. Jag är så trött på manuset att jag vill radera hela skiten, MEN det blir så bra! Såklart. När man jobbar med världen bästa redaktör så kan det ju inte bli annat 🙂 Och så fort jag är ”klar” ska jag skicka det tillbaka till redaktören för en sista vända. Jag behöver sedan få lägga undan detta manus och fokusera på ”Änkan” och allt vad det innebär 🙂

2 reaktioner på ”Vad händer nu?”

 1. Hej Annah,

  Jag är glad att jag hittade din sida. Många intressanta inlägg och länkar till novelltävlingar och annat.

  Om du vill får du gärna skicka en text till min nystartade litteratursajt Tistelblomma. 🙂 Tistelblomma letar just nu efter duktiga författare.

  MVH
  Jenny

  1. Hej, kul att du hittade hit. Vilken spännande sida du har, jag får kolla runt på den och lära känna sidan lite 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *