Testläsare

Fått tillbaka manuset: Axel och den magiska boken, idag av testläsare ”pojke 12 år” 🙂 Så himla kul med feeback. Enligt hans mamma har har suttit och funderat på boken emellanåt (det är bra när man bär med sig boken i tankarna tycker jag) och han har sagt att den var jättebra och spännande 🙂

Sedan har jag fått feedback från testläsare: ”flicka 9 år”, som enligt sin mamma sagt: ”läs mer mamma, läs mer”. Hon har fått lite hjälp att läsa manuset av sin mamma (jag vet att mansuet är för svårt får 9åringar). Jättespännande och bra bok, ska 9 åring ha sagt och hon vill skriva ett riktigt utlåtande på datorn till mig, så gulligt 🙂

”Att du kan skriva så bra” för att citera mamman, ”verkligen jättespännande”. Mitt ego suger åt sig som en svamp och jag blir jätteglad för det är läskigt att lämna ifrån sig sitt manus till utomstående (det brukar jag inte göra, annat än till make och barndomsvän och dom är knappast utomstående).

MEN så kommer tvivel… dom säger bara så för att vara snälla…. och så vidare… jag ska inte tro att jag är något… och så vidare.. manuset kommer ändå refuseras som vanligt… och så vidare.

Hur som helst så har jag bokat en lektörsläsning för manuset, då jag verkligen behöver feedback på det (första manus för barn). Och lektören kunde ta manuset redan i februari, vilket jag inte var beredd på! Det är bra med en deadline, nu måste jag redigera igenom det två gånger till PRONTO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *