Skrivkramp

Jag har inte skrivit något på snart en vecka… Det kanske inte låter så farligt, men är för mig. Speciellt med tanke på hur mycket skrivtid jag haft till mitt förfogande… Skrivtid jag bara låtit passera.

Det har låst sig totalt. Jag vet vad skrivkrampen beror på, livet rycker ibland undan marken under fötterna på en och fick  mig att falla rejält. Jag klarar inte av att skriva just nu. Marken gungar fortfarande. Jag förstår inte hur folk kan skapa ur ångest och ur sitt eget mörker eller i en kris. I min egen kris ser jag ingenting, hittar inte tangenterna. Hör inte heller mina karaktärer. Kanske vill jag inte lyssna. Kanske vänder jag bara blicken bort för att jag inte orkar.

Att inte skriva gör mig djupt olycklig.

Men jag behöver ta en paus.

2 reaktioner på ”Skrivkramp”

  1. Jag har inte skrivit något på tre veckor. Själv är jag nog den typen som skriver mycket när ångesten befinner sig runt hörnet. Jag hoppas du mår bra och att det inte är något allvarligt som orsakat din skrivkramp. Kram Monkan

    1. Hej. Att inte skriva på en stund kanske ibland är sunt, att man behöver semester även från det roliga skrivande ”jobbet”. Jag kommer snart igen, men behöver lite tid för mig själv just nu. Jag skriver säkert om min upplevelse när den inte känns lika ”akut”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *