Skräck på skräckskivan

Knåpat ihop en kort novell (2 sidor, eller 756 ord, beroende på hur man räknar) till Miramirs novelltävling på tema ”skräck och svenska traditioner.” Den blev så bra, tycker jag själv… hehe. Och gick lätt att skriva. Med ena foten på babysittern vaggar jag Viktor, dryga månaden gammal, som sover till gungande och klapprandet på datorn (min äldsta är på dagis). Här gäller det att ta vara på tiden. Jag skriver aldrig på kvällarna. Jag blir bara trögare ju mer klockan går från morgonen och skriver som bäst på morgonen/förmiddagen.

Jag kommer troligen att skicka in ett till bidrag till ovanstående tävling. Jag har en novell som förlorade i en annan tävling som skulle kunna fixas till lite och få en andra chans.

2 reaktioner på ”Skräck på skräckskivan”

  1. Vad flitig du är. Jag ska försöka mig på Miramirs tävling. Skickade du in till Klassiska sagor? Vilken tävling syftade du på i ditt inlägg. Du skrev något om en förlorad tävling?

    1. Jag skickade till Klassiska sagor, men den blev inte så bra så jag räknar inte med vinst. Jag förlorade i en tävling till Everlasting för längesedan, den novellen tänkte jag försöka fixa till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *