4 reaktioner på ”Sjön”

  1. jag gillar omslaget. Tyvärr var den inte så lätt att sälja. Jag har gett bort många exemplar i present och julklapp. Den finns på biblioteket i min stad. Visst är det kul att se sitt namn på sådant som publiceras. Just nu finns det inte en enda novelltävling så jag skriver mer vanliga noveller. Har lyckats knåpa ihop en novell i påsk.

    1. Jag tänkte försöka se om Stadsbiblioteket i min stad Jönköping vill ta in boken, det vore lite kul 🙂 Du som skriver så mycket noveller, kanske kan göra en egen novellsamling att ge ut?

      1. Jag har mina funderingar om egen novellsamling i framtiden. Sedan måste man ha en samling där alla noveller håller måttet. Jag behöver hjälp med själva utgivingen och arbetet med layout. Där har jag inga kunskaper att skryta med. Jag gillar novelltävlingar. Känner mig som mest harmonisk under skrivprocessen. Just nu känner jag mig nöjd med att få medverka i olika antologier. Däremot gillar jag inte att vara försäljare. Så i fortsättningen ska jag inte beställa så många böcker. Bara sälja till släkt, kollegor och vänner.

        1. Hej, jag är ingen försäljare heller… Men då har jag samtidigt inga krav på mig själv att sälja, även om det är kul att bli läst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *