Signerat avtal, igen

Det är helt overkligt. Idag har jag signerat mitt tredje bokavtal med planerad utgivning nästa år!

Från att ha skrivit och skrivit och inget tycktes vilja hända så händer ALLT på samma gång 🙂 Nästa år kommer jag ut med TRE böcker.

Det är manuset ”Änkan” som varit mitt lite slarviga arbetsnamn som blivit antaget av ”mitt” förlag som jag ska debutera med nästa år. Samma manus som låg hos ett annat förlag först, men när saker hände med andra manus och annat förlag valde jag att ta tillbaka ”Änkan” som egentligen skulle kommit ut nu i sommar och varit min debut. Men då jag hellre ville debutera med ett annat manus återtog jag rättigheterna. Men jag kände hela tiden att ”Änkan” var för bra för att begrava i skrivbordslådan och manuset fick en chans av förlaget jag blivit antagen med två andra manus.

Så ”Änkan”, som kommer få titeln ”Älska, hämnas, all in” planeras för utgivning i digitalt format sommaren 2022. Den kommer finnas som ljud- och ebok på ställen där man streamar som Storytel med flera 🙂

Kortfattat handlar boken om en skuldsatt pokerspelare, en nybliven änka med mer än bara pengar i sitt bagage, och en hämndlysten maffiaboss som alla möts på Mallorca i ett spel på liv och död.

Snacka om att jag längtar till nästa år 🙂

2 reaktioner på ”Signerat avtal, igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *