Så fin refusering

Tänk att man kan bli så glad för en refusering. Hehe. Det är inte så ofta jag får ”personliga” refuseringar, 99,9 % är standard ”Tack, men nej tack…”

Men i morse fick jag nog den finaste refuseringen ever 🙂 Detta gäller då manus ”Drama i triangel” och refuseringen är från ett litet förlag och jag delar med mig av vissa delar: ”Jag tycker att det är en mycket intressant, spännande och viktig story som du har skrivit. Ditt språk och din berättarteknik fungerar också överlag bra. Men trots att såväl handling som tema är viktiga tackar vi nej till en utgivning då vi är ett litet förlag som måste sålla hårt bland de manus vi får in. ”

och vidare: ”… mest av allt önskar jag dig lycka till på de större och mer etablerade förlagen, det önskar jag alla som har skrivit en bok värd att ges ut :). ”

Det som gör mig glad, trots att det ändå är en refusering, är att manuset ”Drama i triangel” ändå har något. Sedan att det inte passade för just det här mindre förlaget, just nu, så har kanske manuset något och det gör mig mer självsäker att våga tro på det och ge ut det själv, eller med hybridförlaget som erbjuder utgivning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *