Refuseringarna fortsätter

Det är inte alltid jag blir så deppig bara för att jag förlorar en novelltävling, men nu blev jag det. Dels för att mitt bidrag var jättebra (ja, ibland har jag hybris vilket är förbjudet jante-landet Sverige). Det var helt klart en av mina bättre noveller och då svider det extra mycket. Men jag är rätt säker på att jag kommer få användning för den i ett annat sammanhang – det brukar bli så med de riktigt bra novellerna, men det tröstar föga i stunden. Vill just nu bara skita i allt som skrivandet heter. Jag blir bara en sämre människa av allt. Allt är skit.

Är mest sur och tvär. Idag har jag behövt dammsuga två gånger i köket för lite olyckor i samband med chokladbollsbak med min dotter, samtidigt som jag vaggade vagnen med skrikig bebis som hållit mig vaken hela natten. Sedan, på lunchen, välts världen största dricksglas ut över köksbordet och det är vatten överallt! Hur kan ett glas rymma samma volym som Vänern? Gah! INGEN BRA DAG IDAG.

Suck. Nu skriker bebisen igen. Han är inte nöjd han heller efter dålig natt. Dags att amma och försöka vagga i vagnen och stänga ner datorn för idag. Vill ändå inte skriva.

2 reaktioner på ”Refuseringarna fortsätter”

    1. Panda Stories. Jag fattade att jag inte skulle vinna, ingen förväntan på det. Men tyckte annars att jag hade ett riktigt bra bidrag – en spökhistora – tydligen inget för dem, men kanske för Miramirs novelltävling, ska göra ett nytt försök efter lite justeringar för att passa tema ”musik” mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.