Ping pong skrivande

Mitt splittrade fokus är överallt just nu. Jag ska justera i ”Hämnd, älskade hämnd” efter mitt pistolskjutande – men då är texten på sättning så mina justeringar får vänta lite…. Precis innan detta började jag läsa igenom mitt skräckmanus ”När du ska dö” för att få texten i dugligt skick för testläsare. Jag har oxå satt igång med att täppa till mina research hål i manuset ”Mitt liv är bra som det är, tack”.

Fick tillbaka ”Drama i triangel” av redaktören (en frilansare jag betalar för hjälp) efter hennes tredje och sista genomgång = synpunkter och kommenterar genom hela manuset att gå igenom vilket jag faktiskt redan hunnit göra. Nu är manuset rörigt efter mina ändringar och ögonen går i kors. Måste pausa! Men jag vill bli klar och skicka ”Drama…” igen till förlag för jag ger inte upp, men är så trött på manuset! Vill ”bli av med det”…. Men vill jag att det ska gå fort – eller bli bra?

Jag har alltså petat i fyra manus under de senaste sju dagarna. Inte konstigt att jag blir knäpp i huvudet och irriterad av känslan att inget blir klart eller ordentligt. Nu behöver jag fokusera och lägga vissa manus åt sidan och bara ägna mig åt ett i taget. Eller typ två. Två manus blir bra att pingponga mellan 🙂

Dock är det vab som gäller idag med en egentligen frisk sexåring. Men minsta lilla hosta och det är bäst att stanna hemma i dessa tider. Så idag blir det inte så mycket vid datorn – och det är nog bara bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *