Novelltävling att INTE delta i…

Här är en novelltävling jag INTE kommer delta i: http://catoblepas.se/novelltavling-steampunk/

Catoblepas förlag (se länk ovan) anordnar en novelltävling på tema ”steampunk”. Temat är jättekul, priset jättebra (novell i tryck som ljud- och ebok), deadline bra -10 juli 🙂

MEN längden, minst 50 tusen tecken vilket motsvarar 18-20 sidor. Mitt bidrag till novelltävlingen på tema folktro landade på 8 800 ord = 18 sidor = 50 500 tecken ink blanksteg. Det är längsta novellen jag har skrivit och det var inte helt enkelt.

Jag är inte den skrivande typen som måste redigera ner mina manus eller noveller, snarare tvärtom. Jag rör mig för fort fram och behöver gå tillbaka och stanna kvar i scenerna och utveckla gestaltning/språk osv.

Ovanstående novelltävling lockar… jag gillar magi, fantasy och kan tycka att det vore kul att prova på ett tema jag inte skrivit inom förut. Men jag har inte tid, eller jo, jag har tid, men den tiden ska räcka till andra skrivprojekt, jag måste välja. Hur mycket det än tar emot kommer jag inte delta i ovanstående novelltävling. Sedan jag bestämde mig för att sålla bland alla åtaganden och acceptera att man (jag) inte kan få allt, alltid, hela tiden, så mår jag bättre, känner mig mindre stressad.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *