8 reaktioner på ”Loser”

  1. Nu har du många böcker ute till försäljning. Eller gör du som jag. Ger bort i julklapp och födelsedagspresent. Du har deltagit i Ordberoende förlags novelltävling någon gång. Va dha rdu för erfareneter av det förlaget. Man får betala för att delta men har utgivningen skett när den ska? Jag ska vara med i Under misteln, en julantologi och det har varit så tyst om den. Ingen reklam på Facebook ens.

    1. Hej, jag säljer inga böcker… är så obekväm med att be andra köpa, så jag ger bort några och för övrigt gör jag inget för försäljning annat än ”reklam” för böckerna här på bloggen. Några i min släkt köper i och för sig, men dom måste ju det 🙂 Jag minns inte riktigt hur det var med Oberoende förlag, men har för mig att de var lite svåra att få tag i om jag undrade något. Har oxå för mig att antologin blev försenad. (och för egen del kommer jag inte skicka bidrag till dom mer då jag tycker det är lite dyrt att vara med).

      1. ja, man fick betala för att delta. En julantologi ska ju komma i tid. För att vara aktuell bör den komma före advent. I somras hörde av sig om korrigeringar i somras och jag godkände. Men jag känner som du. Där kommer jag inte att delta fler gånger. Har du skickat in till Joelsgården som har deadline i morgon?

        1. Nej, så mycket behöver man inte betala för att få en novell publicerad och särskilt inte du, Monika, som fått publicerat så mycket behöver inte betala för det 🙂 Joelsgården skickade jag in två bidrag till, men osäker på om dom står sig. Vet inte riktigt vad man vill ha, vi får se 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *