Lördagens skrivpass

Jag har skrivit tusen ord till på min Halloween novell, är snart på fem tusen ord vilket är max för tävlingen. Hmm.. Jag måste redigera ner novellen. Detta är något som aldrig händer mig. Jag brukar istället  skriva för tunt och alltid behöva fläska på mina noveller/manus.

Sedan har jag jobbat med manuset ”Drama i triangel”. Jag har skrivit färdigt den första delen om Julia, 22 år. Det blev drygt 19 tusen ord. Just idag har jag skrivit 1 500 ord och satt punkt för hennes del. I morgon går jag över till medelålderskrisande Jesper (det blir en utmaning. Dels är jag själv inte i medelåldern och inte är jag man).

Det har faktiskt funkat riktigt bra att hoppa över de avsnitt jag fastnar vid. Ett bra knep för att komma framåt. Även om jag skrivit Julias del har jag en del passager jag inte löst och en massa redigeringsarbete kvar. Dessutom kommer jag säkert gå bakåt i manuset när alla delar är på plats för att efterkonstruera vissa saker som jag än inte känner till. Men det ska bli kul och gå in i huvudet på Jesper, är så nyfiken på vad han ska avslöja för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *