Köpstopp. Coronas fel.

Fick precis besked från veckotidningen Året Runt att de inför köpstopp till den 1 oktober på grund av Corona… Så trist 🙁 Jag hade en novell och en ”kortroman” i tre delar hos dem för läsning (och förhoppning om köp). Nu kommer både novellen och kortromanen inte funka att skicka in på nytt efter 1 oktober då årstiden inte stämmer, vilket jag i och för sig kan skriva om. Och kortromanen, som utspelar sig på hösten, kan såklart vänta till höst 2021 om den är intressant för publicering.

Jäkla Corona! Annars ska jag egentligen inte klaga. Jag påverkas på direkt sätt relativt lite av Corona. Jag har ett jobb jag typ garanterat inte blir uppsagd ifrån (handläggare inom socialtjänsten på kommunen). Min man borde inte heller bli varslad (lärare). Jag är ändå föräldraledig och i bebisbubblan. Jag lever just nu ändå som om jag satt i karantän. Det enda jag kommer utanför dörren, förutom en och annan kort promenad, är till ett folktomt gym som än så länge håller öppet.

Men självklart påverkas jag av fallande aktier (det var dom sparpengarna) och ömmar så för de som far mer illa av detta. Det är skrämmande. Sjukdomen i sig är skrämmande och det som sker i samhället. Hoppas det går över snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *