”klar”

Ett första utkast av manuset med arbetstitel: Hjärta&Taggtråd, är nu ”klart”. Tog fem månader att skriva. 47 tusen ord, 81 sidor (word stl 11, enkelt radavstånd) har landat på makens nattduksbord, tillsammans med penna och ett arbetspapper med frågor…

Jag har längtat efter det första utkastet. Att våga låta någon (maken endast) läsa, så jag kan få feedback (så hungrig på feedback, skrivandet är en ensam sport..) Därefter ska jag arbeta igenom manuset efter dessa synpunkter och se vad jag kan göra för att det ska bli bättre, därefter ska jag låta en lektör titta på det, tror jag har bestämt vilken lektör… Återkommer om detta längre fram. Därefter jobba igenom manuset igen, låta någon annan testläsa och jobba igenom igen och igen och igen.  Sedan skicka till förlag och invänta förnedring och krossad dröm.

Nu ska jag fokusera mer på novellskrivandet. Har redan börjat lite på nästa bok jag vill skriva, göra research för den boken och gå en skrivkurs på distans under 20 veckor, som jag tänkte börja på i maj typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *