Ketchupeffekten

När kommer ketchupen? Jag vet att det finns ketchup i flaskan. Jag skakar och skakar utan framgång. Trycker på flaskan som håller tillbaka med flit, gör pinsamma pruttljud och trilskas. När kommer ketchupen?

Lite så känns det just nu. Jag vet att jag kan skriva, men upplever just nu oflyt. Olika omständigheter (sjukdom m.m.) som gjort att jag inte fått tid att skriva. Behöver idéer till fler noveller jag vill skicka in, men huvudet blankt (och jag som så nyss upplevde skriv-glädje-rus, varför försvinner dom så fort?). Söker efter lusten att arbeta igenom hjärta&taggtråd efter första testläsningen, utan att lyckas…

Har skickat in flera noveller och väntar på besked. *Trummar lite med fingrarna på tangentbordet* (älskar det där knäppande ljudet). Man kan säga att jag väntar på mitt stora genombrott, även om en publicerad novell inte verkar så stort så vore det storhet för mig.

Jag väntar på ketchupeffekten. Ni vet, när man skakar och skakar på flaskan och precis när man tror att inget ska komma så kommer ALLT PÅ SAMMA GÅNG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *