Gott nytt skrivår

Vad händer 2022? Jag DEBUTERAR!

Men vad mer …? Ett helt år av möjligheter … Men också av flopp och dåliga recensioner. Shit, jag är nervös. Men okej, bortsett från att året 2022 är DET året då jag debuterar så är min ambition att fixa nedan:

1, ”Tills jag skiljer oss åt” (psykologisk spänning) skriva klart och få testläst.  

2, ”Alla grodor jag kysst” (feelgood) skriva klart för förlag. Jag har typ bara en sista genomskrivning av manuset kvar.

3, ”Livmördarna” (en dystopisk ”Romeo−och−Julia−berättelse”) ska skrivas klart.

4, ett par noveller till Året Runt + någon ”kort−roman” hade varit kul att få till, till tidningen.

Jag vill gärna skriva på något nytt, men förbjuder mig till det. Eftersom jag 2022 kommer ut med tre böcker så har jag en del att göra på min ”skriv−tid.” Och jag vet att det blir intensivt på mitt brödjobb under våren, och dessutom har jag två barn med allt vad det innebär.

Ett slags nyårslöfte är att inte bara ånga på framåt och skriva, skriva, skriva. Jag skulle vilja bli bättre på att vara här och nu – inte i nästa skrivprojekt (jag planerar redan för 2023…) – och faktiskt njuta av att debutera också 😊 Jag behöver stanna upp och ta in att efter 10 manus, nästan en miljon skrivna ord, och så många refuseringar att jag inte vågar nämna dem här, äntligen ska få hålla min debut i handen 🙂

4 reaktioner på ”Gott nytt skrivår”

  1. Följt din blogg länge. Så kul att du lyckades bli utgiven till slut. Stort lycka till med bokdebuten!
    Spänd på att läsa din första bok 😃

    1. Hej, så kul att du följt min resa 🙂 Om jag hade vetat att det skulle ta nästan 7 år från det att jag började skriva tills min debut vete tusan om jag hade orkat… hehe. Ibland är det tur att man inte vet allt i förväg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *