Gott nytt skriv-år!

Härligt med nytt år 🙂 Jag gillar verkligen känslan av nytt år med en ny kalender att fylla m.m. Allt kan hända 🙂

Så vad är målsättningen för skrivåret 2020?

Med bebis i magen som beräknas komma 2020-02-26 kommer jag vara föräldraledig hela året. Så är min plan att försöka att inte ha någon plan, vilket är svårt för mig… hehe. Jag ska ju inte bara vara föräldraledig från ”riktiga” jobbet utan oxå ta ledigt från skrivandet. Dels är jag ju lite kreativt slut nu ändå, dels så kommer inte energin räcka ändå när bebisen är här.

Men jag skulle vilja skriva färdigt ett utkast (med betoning på utkast) av manuset ”Bussen” under året 2020. Högre ambition än så har jag inte. Det här året ska vara så kravlöst som möjligt för att få en bebis igen och bli tvåbarnsmamma kommer ta på krafterna ändå.

4 reaktioner på ”Gott nytt skriv-år!”

  1. Gott Nytt år på dig. Även jag konstaterar att 3019 var ett bra skrivår. Ett Fantasymagasin och sex antologier. Dessutom fem publicerade noveller i den lilla tidningen. Du glömde fin medverkan där i ditt inlägg. Du fick väl mer än en antagen novell. Så resten publiceras säkert under 2020. Tyvärr har de dragit ner på antalet noveller så jag prioriterar inte att skriva noveller dit. Det känns trögt att behövs vänta ett år eller två. Så ser nog framtiden ut tyvärr. Har du planer på att delta i några novelltävlingar? Jag tror att Joelsgården och Everlasting ska utlysa nya .

    1. Hej, ja du har verkligen haft ett bra skriv-år 2019, du oxå 🙂 och du har ju helt rätt. Jag glömde dom tre sålda novellerna till Kvällsstunden. Hehe. Nej, det är bättre att vara mer selektiv och välja vilka skrivprojekt man ska delta i. Jag kommer nog nog delta i en och annan novelltävling, Poulsens novelltävling i genre skräck har jag en idé till 🙂 Men annars blir det ett lugnt skrivår 2020 för mig.

      1. Jag glömde gratulera till den kommande babyn. När är det dags? Jag har skickat in ett bidrag till Sofis tema skräck. Svårt att veta hur hon vill ha det. Blodig skräck eller skräck som typ sjön.

        1. Hej, tackar så mycket. Är beräknad 2020-02-26. Jag vill gärna skriva en skräcknovell och funderar oxå på det, ska nog tona ner det blodiga lite, men vet inte. Tycker oxå slutet är svårt att skriva, ska det vara olyckligt (vilket är vanligt inom skräck) eller ett ganska bra slut. Min novellidé kan nämligen sluta på båda sätten… Får fundera lite till 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *