förlorad novelltävling blev e-bok

I somras deltog jag i Mittmedias novelltävling. Jag förlorade (som vanligt i novelltävlingar jag ställer upp i), men mitt bidrag har hamnat i en e-bok 🙂 Det är ju ändå en kul förlust. MEN jag kommer inte åt den för egen del. Jag tänker faktiskt inte bli medlem och betala enbart för att se min novell…. jag vet, dumsnålt kanske. Här är i alla fall länken där den som är medlem kan trycka sig vidare och hitta en novell av mig:https://www.dt.se/logga-in/har-hittar-du-e-bockerna-med-lasarnas-noveller

2 reaktioner på ”förlorad novelltävling blev e-bok”

  1. Hej!

    Jag snubblade över din blogg för några månader sedan och läser den då och då. Jag skriver också en del och har skickat in några noveller till veckotidningar (Året Runt, Hemmets Journal, Hemmets Veckotidning, Allers) men har inte fått några svar. Två av novellerna skickade jag till tidningarna i början av augusti. Hur snabbt brukar du få svar? Får du svar även om tidningen vill köpa din novell?

    Hoppas att du fortsätter skriva på bloggen. Det är roligt att läsa att någon annan också kämpar med sina texter.

    // Sofia

    1. Hej, kul att du har hittat till min lilla blogg 🙂 Vissa tidningar har jag inte fått svar alls ifrån (skickade noveller i början av 2017), när det gäller Året runt, som är den tidningen jag lyckats med, har det tagit omkring 3-5 veckor att få svar, men det har oxå tagit längre tid. Då har jag själv mejlat och flaggat lite för min existens och undrat över inskickad novell. Detta då jag vill ”påminna” om novellen samt försäkra mig om att novellen kommit fram. Vid ett tillfälle hade novellen ”försvunnit” så jag fick skicka in den igen (den novellen blev oxå köpt). Så det gäller ha lite koll själv och ligga på, utan att bli påträngande och tjatig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *