Fokusera energi

Jag lyssnar på en podd om skrivande och där pratade man om att fokusera sin energi. Att skrivprojektet blir bättre när energin fokuseras som en laserstråle för det gör att koncentrationen blir djupare och texten bättre.

Jag har gått och tänkt på detta i en vecka. Själv är jag nog lite splittrad vilket har med min rastlösa själ att göra. Jag är inte så bra på tålamod. Jag skriver på många saker samtidigt, har många järn i elden (usch, använde jag just en klyscha?). Men det är nog en styrka också, tror jag. Jag får mycket gjort. Men kanske blir kvalitén ibland lidande av min splittrade energi.

Ska jag kanske strunta i novelltävlingar ett tag och jobba med ett manus i taget och fokusera och rikta min kreativa energi? Mitt splittrade inre stressar mig också då jag inte alltid tycker mig hinna med mina projekt och jäktar igenom dom. Jag har helt enkelt för mycket på gång.

I går (söndags) skrev jag en ny novell på lite drygt 4000 ord som jag ska försöka få publicerad, men nu ska jag fokusera på ”Drama i triangel” 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *