Få skryta lite

Har nu satt igång med manuset ”Drama i triangel” som jag fick tillbaka från lektör för några veckor sedan och den här kommentaren (hon kommenterar löpande genom hela manuset) är så fin att jag är tvungen att stanna upp nu och bara ”ta in detta” en stund innan jag fortsätter jobba:

”Såhär lite kommenterar jag ytterst sällan i första kapitlet, inte heller i manus från erfarna författare. Det känns som att du har skrivit länge, har utvecklat din berättarröst och har full kontroll över vad du sysslar med. Kapitlet är väl genomarbetat och du skriver fängslande, trovärdigt och engagerande. Kapitlet avslutas på ett sätt som väcker nyfikenhet kring vad som hänt. De som önskar ett manus med feelgood-känsla kan förmodligen uppleva att inledningen är tung och saknar hopp, men jag avvaktar och ser vad som händer innan jag ev. ber dig överväga att lägga in ljuspunkter som bränsle.
Skulle bli mycket förvånad om inte en ev. förläggare fortsätter att läsa efter att de kikat igenom första kapitlet. Bra jobbat!”

Ovanstående är kanske lite skryt från min sida… hehe 🙂 men jag måste få känna att jag kan skriva och ta tag i det positiva för att fortsätta. Jag har en hel del att redigera i manuset så allt är inte ros som i ovan kommentar.

4 reaktioner på ”Få skryta lite”

    1. Jättekul, jag är stolt. Mycket ”sitter” nu. Men fortfarande jättemycket jobb kvar och lektören har en del kritik och förslag på ändringar jag ska göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *