Dagens skrivpass

Idag har jag ägnat mig åt Everlastings nya och roliga novelltävling på tema typ Halloween. Passar bra att skriva novellen nu när det faktiskt är den tiden på året för stämningen och miljöbeskrivningarnas skull (annars är det superlång deadline på tävlingen, så det är ingen panik).

Jag har skrivit 3 711 ord idag på novellen. Har någonstans mellan 500-1000 ord kvar innan berättelsen är i mål. Är rätt trött i huvudet nu. Målsättningen var att skriva färdigt utkastet till novellen idag så jag kan ägna mig åt mitt manus ”Drama i triangel” i morgon, men jag blir alltså inte klar. Är för seg i skallen så nu blir det soffa, tv och godis. Och läggdags typ kl: 20.00.

Everlastings förra novelltävling fick jag ihop en så himla bra novell. Ibland blir det bara så, allt faller på plats och känns 100%. Den novellen var oxå en av vinnarna och det är jag så glad och tacksam för. Den här novellen jag skriver på nu känns väl sådär bra. Vet inte riktigt om jag prickar in temat och det är superviktigt i tävlingar. Novellen känns inte heller särskilt spännande och det tror jag att man söker. Jag får helt enkelt sova på saken. Och man kan inte heller alltid får till det 100 %, det är helt okej. Novellen kanske inte vinner, men kan användas till något annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *