Axel till förlag

Har suttit i två timmar och skickat mitt manus ”Axel och den magiska boken” (ett manus som riktar sig till barn 9-12 år), till några förlag.

8 förlag har jag skickat till ikväll och fick första refuseringen inom en kvart! Ha! Seriöst? Motivering – att förlaget endast ger ut redan etablerade författare, man tycker tydligen inte att den infon skulle stå på hemsidan? Suck. Det här börjar ju bra.

Det finns fyra andra förlag jag oxå ska skicka till, men av olika skäl gör jag inte det just ikväll. Är helt slut efter ett anfall av migrän i eftermiddag och behöver skriva sammanfattning/synops till mitt manus vilket jag inte orkar just nu.

Jag känner frustrerande nog att min dröm är avhängigt andra människor. Att det är genom andra människor drömmen blir uppfylld.

1. Ett förlag ska anta mitt manus och vilja publicera det.

2. Sedan ska boken helst bli läst också…. Hehe.

Det är så frustrerande med alla refuseringar (jag i förväg förutsätter kommer trilla in under hösten)! Att huruvida min dröm går uppfyllelse ligger i andra människor händer. Det jag kan göra är att skriva och skriva, bli bättre och bättre, utveckla känslan för språk osv… men sedan i slutänden är det ändå upp till en annan person/förlaget.

Jag förstår att fler och fler väljer att ge ut sina böcker själva…

2 reaktioner på ”Axel till förlag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.