Att göra färdigt

Jag är lite sugen på att börja skriva på ett nytt manus… men jag förbjuder mig själv! Jag skulle vilja påbörja idén till ett ungdomsmanus inom fantasy/paranormal romance, men jag måste hålla mig!

En brist i mig är just det här med att vara uthållig och stanna kvar i ett projekt. Jag vill så gärna vidare hela tiden. Men nu får jag bara inte påbörja något nytt… Jag har tänkte lite på det här och jag tror att ett nybörjarmisstag som jag gjort, har varit att skicka in manus till förlag alldeles för fort (helt i linje med mitt otåliga jag, men ack så dumt). Jag har liksom inte gjort färdigt manuset och har underskattat hur mycket jobb det faktiskt krävs för att ett manus ändå ska ska vara väl genomarbetat. Det märker jag nu, när jag verkligen går in för att arbeta igenom manuset ”Drama i triangel” och ser hur mycket mer jag kan förbättra det.

Jag har oxå ”bokat” in två nya testläsare av manuset ”Drama i triangel” och det gör mig skitnervös… Men jag måste släppa in fler läsare och våga detta för jag behöver feedback. Är manuset tillräckligt bra för att satsa på och försöka ge ut själv och lägga typ 40 tusen kronor på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *