Att bli läst av en riktig författare!

Tänk att mitt manus, slarvigt kallat ”Bussen”, nu blivit läst av en riktig författare! Det är Katarina von Bredow som läst och ska ge feedback som lektör. Det är en sådan ära och en otrolig möjlighet för mig och manuset att utvecklas och bli bättre.

I den första feedbacken skriver hon: ”Tack för spännande läsning! Igår kväll fick jag nästan ha lampan tänd när jag skulle sova … 😉 Du skriver med bra flyt, många fina bilder och massor av energi. ”

Jag blir så glad, sådana ord som ovan betyder så mycket 🙂

Mer detaljerad feedback (och jag förväntar mig oxå konstruktiv kritik) kommer snart som ett brev på posten 🙂

Måste erkänna att jag inte läst jättemycket av Katarina, eller det kanske jag har, men inte vet om (dålig på att lägga författarnamn på minnet) för hon har gett ut otroligt mycket på fina, ”riktiga” förlag (min DRÖM!). Vet att jag läste för ett par år sedan ”Hon & Han” och tyckte den var jättebra – att jag läste en bok för yngre var på grund av ett dåvarande eget manusprojekt och jag ville se lite hur man skrev för barn, vilken nivå språket låg på.

Ser fram emot mer feedback 🙂 Det här skjutsade upp energin – bra känsla inför dagens tre-timmars-skrivpass. Ska bara lämna in femåring på dagis och få bebisen att somna.

Heja mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.