Antal lyssningar

Fick en kvartalsrapport från förlaget där jag publicerat en erotisk novell som finns på Storytel som ljud- och ebok. Jag visste att novellen blivit lyssnad/läst i alla fall 130 gånger då det är 130 personer som satt betyg på den (tror snittbetyget är ungefär 3,3 av 5), men jag har inte haft en aning om hur många som verkligen lyssnat/läst på novellen och nu fick jag svar på det 🙂

Över 1 500 lyssningar och över 600 ”e-boksläsningar” 🙂 Kul att veta. Det är säkert inte mycket om man jämför med andra riktiga författare och deras bästsäljande böcker, men för lilla mig känns det väldigt häftigt 🙂 Jag vill ju bli läst (och lyssnad på) 🙂

Den erotiska novellen är publicerad under ett annat namn då jag vill hålla erotiken separat från det jag ”egentligen” vill skriva (+ att jag är en pryd fegis…hehe).

En reaktion på ”Antal lyssningar”

 1. FANTASTIKNOVELLTÄ VLINGEN 2020

  Sitter du självisolerad och sysslolös? Frustrerad av mygg och evigt regn? Skriv en novell! Science fiction, fantasy och skräck passar i dessa coronatider när världen verkar vrickad.
  Här en liten påminnelse om Fantastiknovelltävlingen, som firar 20-årsjubileum i år!
  Justera munskyddet, sprita fingrarna, desinficera tangentbordet och släpp apokalypsen lös…

  * Tävlingsbidrag som ren text (inga bifogade filer, t ex Word-filer) senast 30 augusti till fantastiknovell@hotmail.com SAMT ahrvid@hotmail.com. Rubrik ”Tävlingsbidrag”.

  * Noveller inom science fiction, fantasy eller skräck, på svenska och max 50 000 tkn. Flera bidrag tillåtet.

  * Vinnarna utses av en jury. Prisplatsnoveller postas även på SKRIVA-listan och erbjuds nästa E-antologi från Novellmästarna. Hedersomnämnanden kan också utdelas. 1:a-pris 999 kr. 2:a 600 kr. 3:e 400 kr, därtill årsprenumeration på tidskriften Skriva.

  Mer info http://ahrvid.bravejournal.com Tävlingen är tacksam för stöd av föreningen Novellmästarna, samt Wela Förlag http://www.welaforlag.se/ , Exilium Förlag http://exiliumforlag.se/ samt författarna Ulf Broberg http://www.broberginnovation.se/ och KG Johansson http://www.kgjohansson.se/
  Fantastiknovelltävlingen arrangeras sedan år 2000 av E-postlistan SKRIVA (att skilja från tidskriften http://tidningenskriva.se/ ) Sveriges äldsta skrivarlista startad 1997. För att gå med i detta wittra sällskap maila skriva-request@freelists.org, med ämnesrubrik: subscribe.

  –Ahrvid Engholm
  (tävlingsadmin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *