alla dessa idéer…

… hur ska jag hinna skriva och förverkliga dem alla?

Varje gång jag är ”färdig” med ett manus och lämnar ifrån mig det till testläsare tänker jag: ”åh, så skönt, nu ska jag ta en välförtjänt paus och lite semester från skrivandet, medan manuset ligger hos testläsare och ägna mig åt annat som familjen och träning och bara slöa framför tv:n.”

MEN det går inte mer än en dag innan nya idéer pockar på att bli skrivna. Jag har en idé för en skräcknovell – alternativt kortare bokmanus för ungdomar. En ny idé till en novell för veckotidning, och en ny idé till ett nytt barnboks-manus: ålder 9-12 år.

Dessutom märker jag hur rastlös jag blir efter en dag utan ett nytt projekt att skriva på, så någon ”paus” blir det aldrig. Nu ska jag flytta om två veckor så det är mycket hemma nu, packa, rensa, sälja gamla möbler som inte får följa med till huset. Sedan ska saker packas upp och iordningställas i huset (ser mest fram emot min nya skrivplats och nya skrivbord jag beställt) så då kommer jag faktiskt inte ha tid (vare sig jag vill eller inte) eller energi till att skriva. Så jag har bestämt att inte påbörja något nytt skrivprojekt.. kanske någon liten novell bara… eller två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *